Ook ‘The White House’ gaat over op zonne-energie

4 jaar nadat president Barack Obama aangaf zonnepanelen te gaan installeren is het er dan nu eindelijk van gekomen. De woordvoerder van ‘The White House’ gaf aan dat het bijna een verplichting was voor Obama om het goede voorbeeld te geven. Na al deze decennia is het dan eindelijk zover.

Obama zal ook aankondigen dat hij de Solar Instructor opleiding van de DOE trainingsprogramma’s zal ondersteunen op community colleges om ongeveer 50.000 studenten te helpen in de zonne-industrie in 2020. De DOE is ook onthulling van een programma om meer efficiënte buitenverlichting te gebruiken, meer dan 500.000 lichtmasten worden vervangen in het hele land, waaronder Detroit, Greater Kansas City, Little Rock, AR en meer.
In totaal zal Obama aankondigingen dat er meer dan $ 26000000000 bespaard zal worden door de overheid, consumenten en bedrijven samen met nieuwe banen en koolstof reductie van ongeveer 380 miljoen ton, welke organisaties prikkelt zoals de Amerikaanse Raad voor een energie – efficiënte economie te maken ( ACEEE ).
Voor het complete artikel : http://ecowatch.com/2014/05/09/watch-white-house-go-solar/